• image03
    EGEFE Zeytin Hasat Makinaları
  • image01
    BENZA EGEFE Zeytin Hasat Makinaları
  • image4
  • image4

Egefe

BENZA Türkiye Disbiratörü

Ülkemizin tarım alanında mekanik hasat makineleri konusunda eksikliği bilinmektedir. Gelişmiş ülkelerde yapılan tarımda, çağın gerekliliği olan mekanik aletler yer almaktadır. Tamamı insan gücü ile yapılan hasatların, zaman ve maliyet açısından büyük yük oluşturduğu, birim başına düşen maliyetin en düşük seviyeye çekilmesi gerekliliği bir gerçektir. İşletmelerinizde en kısa zaman ve en düşük maliyet ile hasat yapma gerekliliğinin bilincindeyiz.

EGEFE TARIM 5 yılı aşkın bir süredir ; deneyimli, genç ve dinamik yapısı ile hizmet veren bir firmadır. Zeytin hasat makineleri başta olmak üzere ağaç budama ve ekipmanlarında gücünü ispat etmiş lider bir firmadır. Türk çiftçisine modern tarım uygulayan ülkelerde kullanılmakta olan son teknoloji zeytin hasat ve budama ekipmanlarını ülkemize kazandırmayı kendisine görev edinmiştir. Başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’de 5000’ini aşkın aktif zeytin hasat makinesi kullanıcısı ile pazarda önemli yer tutmaktadır.

Kampanya
BENZA Zeytin Hasat Makinaları

En sık dallarda bile kolayca kullanım ve rahat hareket kabiliyeti sunar. Patentli orijinal İtalyan Paterlini Ürünüdür.

Duyurular & Haberler

Bu yıl 10.su gerçekleşecek olan Ayvalık Zeytin Hasat Şenliklerinde BENZA standımızda Yeni model zeytin hasat makinalarımızın kalitesini görmeniz için mutlaka sizleri 31 Ekim - 2 Kasım 2014 tarihleri arasında bekliyoruz.
BENZA Türkiye geniş ürün yelpazesiyle, üreticilerin ve çiftçimizin yanında olmaya devam ediyor. Hemen bir BENZA Zeytin Hasat Makinası alın, maliyetlerinizi düşürün ve hızlı hasat imkanına kavuşun..
2014 Model Orijinal Japon Kawasaki motorlu dünyanın en çok satan tırpan' ı şimdi BENZA güvencesiyle Türkiye' de. Detaylı bilgi için Ürünler bölümümüzü ziyaret ediniz.
Avrupa ülkelerinde gibi zeytin silkme ve toplama işini makinalarla yapılması Türkiye’de yaygınlaşmaya başladığını belirten Benza Türkiye Distribütörü EGEFE Zeytin Hasat Makinaları İşletme Müdürü Nuri Yağcı, yıllardır adeta sırıkla dövülerek toplanan zeytinlerin, Benza zeytin silkme makinalarıyla ağaç ve dallar zarar görmeden ürünlerin toplanabildiğini belirtti. Balıkesir Valisi Ahmet Turan ile Tarım İlçe Müdürü Dursun Okur’un hazır bulunduğu törende Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü desteklediği kampanya dahilinde makine bedelinin yüzde 50 desteklediği bilgisini veren Yağcu, zeytin toplama makinalarının İspanya ve İtalya’da kullanıldığını söyledi. Yağcı, “Bizim bölgemizde henüz yaygınlaşmadı çünkü bizim tarlalarımız ve ağaçlarımız bu makinalar için uygun değil. Bunun üzerinde biz bölgemize uygun makinalar üzerinde çalışma ve araştırmalarımızı yapıyoruz. Benza zeytin hasat makinaları ile üreticimiz hem iş gücünden tasarruf ediyor hem de daha bol ve kaliteli ürün alıyor. Her türlü yedek parça ve servisi firmamız tarafından karşılanıyor” dedi.
Burhaniye Ticaret Odası üyesi Egefe tarım makinaları Ltd Şti müdürü Nuri YAĞCI, ithalat müdürü Berk ULUHAN, pazarlama müdürü Tarık YAVUZ ile Expoliva tarım fuarına katıldı. Yeni teknolojik tarım aletlerini Türkiye'deki çiftçilerle buluşturmayı hedeflediklerini belirten ithalat müdürü Berk ULUHAN ardından la Coruna şehrinde bulunan distribütörü oldukları Benza fabrikasını ziyaret ettiklerini ve yeni sezon için sipariş ve anlaşmada bulunduklarını açıkladı.